Η Εταιρεία

Στην εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε., βασιστήκαμε στη σαραντάχρονη παράδοση και πείρα της επεξεργασίας και της διάθεσης της πληροφορίας μέσω επαγγελματικών οδηγών και συνεχίσαμε δυναμικά, διεισδύοντας αποτελεσματικά σε εξειδικευμένες αγορές, παρέχοντας σήμερα την πιο έγκυρη πληροφόρηση για υπηρεσίες προϊόντα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσω έντυπων καταλόγων, του internet, του κινητού και των τηλεφωνικών μας υπηρεσιών.

Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ προσφέρει σήμερα μία πολλαπλή πλατφόρμα προβολής, διαφήμισης και πληροφόρησης. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν με οποιοδήποτε τρόπο οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε. με μια ματιά:
• Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με 40 χρόνια εμπειρίας στην αγορά
• Ο Χρυσός Οδηγός, προσφέρει μία πολλαπλή πλατφόρμα προβολής, διαφήμισης και πληροφόρησης διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Συγκεκριμένα, παρέχει έντυπους οδηγούς, τηλεφωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μέσα από το διαδίκτυο στο www.xo.gr αλλά και μέσα από το κινητό, για όσους βρίσκονται εν κινήσει.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι εύχρηστος και πρακτικός σε οποιαδήποτε μορφή του, με λειτουργικά ταξινομημένη ύλη για εύκολη εύρεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανά κλάδο της αγοράς
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - Copyright © 2008 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved