Ηλεκτρονικές Πληρωμές

Εξοφλείστε Ηλεκτρονικά τη διαφημιστική σας προβολή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή Τηλεφώνου. Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ σας προσφέρει την Υπηρεσία Άμεσων Πληρωμών, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, με τη χρήση της υπηρεσίας «winbank easypay».

  • Το winbank easypay είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών και εισπράξεων της Τράπεζας Πειραιώς, που προσφέρει σε όλους τους πελάτες της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ τη δυνατότητα για εξ’ αποστάσεως πληρωμές μέσω INTERNET ή Τηλεφώνου. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν είναι απαραίτητο να είστε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς
  • Μέσω του winbank easypay μπορείτε να διεκπεραιώνετε την πληρωμή σας με χρέωση:
    • Της πιστωτικής σας κάρτας VISA και MASTERCARD, της χρεωστικής σας VISA Electron οποιασδήποτε Τράπεζας
    • Του Τραπεζικού σας Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς
  • Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ στο 800 110 1888.

Πως πραγματοποιούνται οι Πληρωμές μέσω του winbank easypay


1. Μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Από την κεντρική σελίδα μας επιλέξτε το winbank easypay. Αυτόματα θα συνδεθείτε με την εφαρμογή winbank easypay της Τράπεζας Πειραιώς, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή της διαφημιστικής σας προβολής στα προϊόντα της εταιρείας μας, συμπληρώνοντας γρήγορα και εύκολα τα προκαθορισμένα πεδία της πληρωμής. Μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας με προαιρετική εγγραφή στην υπηρεσία winbank easypay.

Eγγραφή στο winbank easypay

Η εγγραφή σας στην υπηρεσία πραγματοποιείται μέσα από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας winbank easypay, επιλέγοντας «Εγγραφή για χρήση του winbank easypay» και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Αμέσως μετά, η υπηρεσία θα σας αποστείλει στο email που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας, τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης.

Ως εγγεγραμμένο μέλος, η υπηρεσία winbank easypay σας παρέχει μοναδικές δυνατότητες, όπως: να παρακολουθείτε την ιστορικότητα όλων των πληρωμών σας με κάθε λεπτομέρεια, να ορίζετε μεταχρονολογημένες και επαναλαμβανόμενες εντολές πληρωμής, να παρακολουθείτε online την κατάσταση όλων των εντολών πληρωμών που καταχωρείτε, να αποθηκεύετε τις πληρωμές σας και τις πιστωτικές σας κάρτες με «φιλικές ονομασίες» και πολλές ακόμα δυνατότητες.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας , χωρίς να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή, εκτελείτε τις πληρωμές σας όποια στιγμή επιθυμείτε και αμέσως μετά λαμβάνετε επιβεβαίωση εκτέλεσης πληρωμής στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε.

2. Μέσω Τηλεφώνου
Εάν δεν επιθυμείτε πληρωμή μέσω διαδικτύου, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 801 802 803 804 (Τράπεζα Πειραιώς) και να εξοφλήσετε την οφειλή για τη διαφημιστική σας προβολή το ίδιο απλά, γρήγορα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - Copyright © 2008 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ All rights reserved